Over ons

Met ruim 10 jaar ervaring in de uitvaartbranche hebben we in 2018 de stap genomen om een eigen onderneming te starten.

Redolf

“Vanuit huis ben ik opgegroeid in de uitvaartbranche, mijn beide ouders waren hierin actief. Op die manier ontwikkelde mijn liefde voor het vak zich al van kinds af aan. Daarnaast heb ik op jonge leeftijd het overlijden van mijn vader en zus meegemaakt, ik weet van de rouw die dit met zich meebrengt. Mede hierdoor zet ik me al jaren met bevlogenheid in om de uitvaart op een waardige en persoonlijke manier vorm te geven”.

Annelies

“Jaren heb ik een eigen bedrijf gehad in het organiseren van bruiloften en andere evenementen. Door mijn relatie met Redolf pas ‘echt’ in contact gekomen met de uitvaartverzorging. Het persoonlijke contact, het samen ontzorgen van de familie zodat zij zich kunnen focussen op andere zaken en mijn vaardigheden inzetten om hieraan bij te dragen geven mij veel voldoening”.

Een uitvaart begeleiden, verzorgen en/of regelen is voor ons een proces van samenwerken met de familie. Een luisterend oor en invoelingsvermogen zijn hiervoor onontbeerlijk. Het is zoals een muziekstuk: een ieder moet het juiste stuk spelen en zijn eigen partij, maar harmonie ontstaat pas als alle partijen ook goed luisteren naar elkaar.
  • Omdat wij de geleverde diensten zeer goed vonden en vooral ook vanwege het zeer prettige contact met Redolf Huiting en de invoelende en bij onze Prot. Christ overtuiging passende wijze waarop hij ons tegemoet trad en hielp. Ook terughoudend en stil waar dat passend was.
  • Zeer netjes en plechtig geregeld. In 1 woord top. Bedankt.
  • Wij zijn zeer tevreden over de persoonlijke, respectvolle manier waarop wij begeleid zijn na het overlijden van onze moeder.
  • Wij – de family – vonden alles uitstekend verlopen. Redolf Huiting die ons bij stond was zeer correct , behulpzaam, begripvol en vriendelijk. In dit, voor ons een zeer verdrietige tijd, konden wij niet beter wensen.
  • De rust, inzet, betrokkenheid van Redolf hebben wij zeer op prijs gesteld.
  • Ik, als oudste zoon, heb de begeleiding van uw medewerkers als erg prettig en professioneel ervaren. De menselijke kant was steeds aanwezig. Waarvoor onze dank.
  • Wij willen als familie jullie bedanken voor de fijne en respectvolle en betrouwbare wijze van samenwerking.
  • De contacten met de verschillende medewerkers was prima. Apart willen wij graag vermelden dat Redolf Huiting ons erg prettig, begripvol en vakkundig heeft geholpen.
  • Wij hebben middels een brief aan de heer Redolf Huiting laten weten dat wij ZEER tevreden waren over alle aspecten vanaf het eerste moment tot aan de uitvaart. Het werd zeer zorgvuldig maar ook plechtig gedaan. Voorbeeld: Mijn moeder wilde nog een laatste rit langs het ouderlijk huis en halverwege de straat ging Redolf al voorlopen, de auto’s stopten en alle drie de chauffeurs stapten uit, deden de hoeden af en er werd een aantal minuten stilgestaan.
"Gespecialiseerd in de provincie Utrecht."